Inspirationskonferens för kvalitet i SIP och samverkan vid utskrivning inom psykiatriområdet

I oktober bjuder Kommunförbundet Skåne och Region Skåne in till en inspirationskonferens! Under dagen får deltagarna ett späckat schema med inspiration, information, kvalitet och motivation kring SIP samt samverkan vid utskrivning inom psykiatriområdet. Skriv in datumet i kalendern redan nu!

23/10 och 24/10

Välj ett av ovanstående datum för att närvara på höstens inspirationskonferens som arrangeras och delfinansieras av Kommunförbundet Skåne och Region Skåne. Till ett självkostnadspris på 300kr får ni en heldag späckad med inspiration, information, kvalitet och motivation kring SIP samt samverkan vid utskrivning inom psykiatriområdet.

Målgruppen är du som aktivt arbetar med SIP, operativ lednings- och verksamhetspersonal inom de skånska kommunerna och Region Skåne inom somatik och psykiatri. Huvudkontaktpersoner för Mina Planer bör också medverka.

Konferensen kommer att äga rum i Lund.

Skriv in datumet i kalendern redan nu! Mer information kommer i augusti!

INBJUDAN Save the date

Publicerad:

En kommentar

  1. Helen Söderlindh skriver:

    Sjuksköterska och superanvändare mina planer på psykosmottagningen Trelleborg

Skriv en kommentar