Hälso- och sjukvård i samverkan – en ny samlingssida

Tjänstemannaberedningen gav Kommunikationsgruppen i uppdrag att strukturera om hemsidan samt ge den ett nytt namn. Syftet med den nya hemsidan är att den ska vara ”bredare” än tidigare, och inte endast omfatta hälso- och sjukvårdsavtalet, utan omfatta den större samverkan mellan Kommunförbundet Skåne, kommunerna och Region Skåne gällande hälso- och sjukvård i Skåne.

Detta för att underlätta vid informationsinhämtning, förståelse för samverkan samt en bättre visuell upplevelse. Det ska göra samverkan kring hälso- och sjukvård tydligare för besökare på hemsidan.

Hälso- och sjukvård i samverkan – din nya sida för samverkan mellan de skånska kommunerna och Region Skåne gällande hälso- och sjukvård!

Du är välkommen att bidra med värdefulla åsikter eller tankar kring det nya upplägget. 

Vänliga hälsningar,
Kommunikationsgruppen

Publicerad:

2 kommentarer

  1. Lotta Tyrberg skriver:

    Hej!
    en fråga, jag har fått för mig att mobilt vårdteam bytt namn till teambaserad vårdform men ser att det fortfarande står mobilt vårdteam här.

    Vilket är det rätta?

    MVH

    L8

    • Hanna Nordehammar skriver:

      Hej Lotta,
      Tack för din kommentar.

      Du har helt rätt i att det har skett ett byte, men det var från teambaserad vårdform till mobilt vårdteam. Idag benämner vi alltså vårdteamet som Mobilt vårdteam.
      Ha en bra dag,

      Vänliga hälsningar
      Hanna Nordehammar
      Kommunikatör
      Kommunförbundet Skåne

Skriv en kommentar